C C C C A+ A A- X

ДОПУСКА ДО УЧАСТИЕ В КОНКУРС ЗА СЪДЕБЕН СЕКРЕТАР

Дата на публикуване 3 февруари 2022 Последна редакция 4 февруари 2022 Кариери Отпечатай

С П И С Ъ К
НА КАНДИДАТИТЕ, ДОПУСНАТИ ДО УЧАСТИЕ В ЕТАП „ПРАКТИЧЕСКИ ИЗПИТ”
ОТ КОНКУРСА ЗА ДЛЪЖНОСТТА “СЪДЕБЕН СЕКРЕТАР” В АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД – СТАРА ЗАГОРА

 ДОПУСКА до участие в следващия етап от конкурса – „Практическа задача” за длъжността “Съдебен секретар” следните кандидати:

  1. ЦВЕТЕЛИНА ПЕТЕВА ИВАНОВА - заявление вх. №20/04.01.2022 г.
  2. СТЕФКА ТРИФОНОВА ХРИСТОВА - заявление вх. №395/21.01.2022 г.
  3. МИЛКА НИКОВА НИКОВА - заявление вх. №473/26.01.2022 г.
  4. ТАНЯ ЖЕЛЯЗКОВА МАТЕВА – заявление вх. №493/26.01.2022 г.

Вторият етап от конкурса: „Практическа задача” с допуснатите кандидати, ще се проведе  на 18.02.2022 г. от 10.30 ч. в Зала № 2, в сградата на съда на бул. „Руски” № 44, ет.5.

Кандидатите следва да се явят в Административен съд - Стара Загора в 10,15 ч. Самоличността на допуснатите до втория етап кандидати се удостоверява с представяне на лична карта.

Резултатите от проведения втори етап на конкурса ще се обявят на участниците на 18.02.2022 г. в 14.00 ч. на интернет страницата на съда и на информационното табло на Административен съд – Стара Загора /находящо се на централния вход/ на съда на бул. „Руски” № 44. 

Комисията ще допусне до участие в третия етап – „Събеседване“, кандидатите  получили оценка на практическата задача не по-ниска от „Много добър“ /4.50/.

Третият етап от конкурса - събеседване с допуснатите кандидати, ще се проведе на 21.02.2022 г. от 10.30 ч. в Зала № 1, в сградата на съда на бул. „Руски” № 44, ет.5.

Кандидатите следва да се явят в Административен съд - Стара Загора в 10,15 ч. Самоличността на допуснатите до третия етап кандидати се удостоверява с представяне на лична карта.

03.02.2022 г.            КОМИСИЯ: определена със З-д № 9/27.01.2022г.

          1.  /Ирена Янкова/
          2.  /Ивелина Колева/
          3.  /Ал. Ангелова-Димитрова /

Свързани файлове

Още по темата

Този сайт използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.

Приемам Отказ Повече информация